Wat doen wij

JOGG helpt scholen, kinderdagverblijven, verenigingen en andere organisaties die met kinderen tussen de 0 en 12 jaar werken met het stimuleren van een gezonde leefstijl.

JOGG Maasgouw – gezonde jeugd, gezonde toekomst is een initiatief waarbij iedereen in de gemeente zich inzet om de keuze voor een gezonde leefstijl voor jongeren gemakkelijk en aantrekkelijk te maken. Daarom bouwen wij een netwerk van mensen, bedrijven, scholen en andere instanties. Een netwerk dat samen aan één doel werkt: gezonde kinderen in Maasgouw. Zo willen we bereiken dat kinderen op alle plekken waar ze komen een gezonde keuze kunnen maken.

Benieuwd hoe we dat doen? Klik hier

Sharon Wolfs, onze JOGG-regisseur

Sharon Wolfs is de (nieuwe) regisseur van JOGG Maasgouw. Sharon heeft de studie Sportkunde aan de Sporthogeschool in Eindhoven afgerond. Ze is werkzaam bij Stichting Wel.Kom Maasgouw en is hier actief met jeugd en gezondheid. Zij zijn samen de motor achter alle JOGG-activiteiten. Zij stimuleert en motiveren iedereen die betrokken is bij kinderen tussen 0 en 12 jaar om te werken aan een gezonde leefstijl. Ze werkt hierbij vanuit het concept Positieve Gezondheid. Positieve gezondheid is een bredere visie op gezondheid en gaat onder andere over het omgaan met uitdagingen, balans, veerkracht en weerbaarheid. Meer weten? Positieve Gezondheid - Institute for Positive Health (iPH)

Daarnaast staat het leggen van verbindingen centraal. Wilt u graag kennismaken? 

Neem contact op

 

 

jogg-regisseurs

Daan Sliepen en Denise Essers (vorige) JOGG-regisseurs van de gemeente Maasgouw (links) met twee collega JOGG-regisseurs.

Activiteiten

JOGG Maasgouw wil dat kinderen op alle plekken waar ze in onze gemeente komen een gezonde keuze kunnen maken. Omdat te bereiken werkt JOGG Maasgouw met vier thema's:

#DrinkWater #GratisBewegen #GroenteZetJeTandenErin #SlaapLekker

Lees verder...

Partner worden?

Wil jouw bedrijf, instelling of vereniging ook bijdragen aan een gezonde leefstijl voor de Maasgouwse jeugd?

Neem dan contact op met JOGG-regisseur Sharon Wolfs: info@jogg-maasgouw.nl of s.wolfs@welkom.nu of bel +31 6 43253703.

  • Gemeente Maasgouw